Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
249 berichten.
Liesbeth heeft geschreven op 28 december 2021
Francis, Wim en Marja zijn helden! Bewust heb ik gekozen voor deze zwemschool. Kleine groepjes, persoonlijke aandacht, goede begeleiding en de betrokkenheid vond ik erg fijn. Onze dochter houdt niet van grote groepen en is snel afgeleid. Ze startte in een groep en is uiteindelijk verder gegaan met privélessen. Toen ging het gelijk een stuk beter. En bovenal had ze er veel plezier in. Erg belangrijk. Ze heeft A gehaald en in een rap tempo B erachteraan. Met verschillende pauzes ertussen zoals lockdown en een operatie, ook dan wordt er meegedacht. Mijn jongste staat op de wachtlijst, want ook zij gaat daar zwemles krijgen. Hopelijk met net zoveel plezier! Maar daar twijfel ik niet over. Alle complimenten voor Okidoki!
Joline heeft geschreven op 9 november 2021
Mijn zoontje heeft dankzij Francis zijn A en B diploma gehaald! We begonnen in 2019 bij een ander zwembad in Rhenen met zwemlessen. Doordat hier totaal geen persoonlijke aandacht was voor het kind en de vooruitgang, verloor mijn zoontje het enthousiasme voor de zwemlessen. Dankzij Francis kreeg hij er gelukkig weer zin in en heeft hij met een big smile zijn twee diploma's gehaald! Dankjewel Francis en team ♡ Veel succes!
Brenda heeft geschreven op 5 november 2021
Absoluut de beste zwemschool in de omgeving. Persoonlijk, kijkend naar elk kind als individueel, betrokken, puur, vertrouwd en kleinschalig. Mijn dochter zat eerst elders op zwemles. Daar was het altijd een grote chaos vol prikkels. Ze was er een nummertje en kreeg er van niemand geborgenheid en vertrouwen geleerd. Ze stond steeds trillend en huilend 10 kindjes af te wachten totdat ze van de kant werd getrokken om ook te moeten springen. Na een tijdje van die zwemles afgehaald en toen bij Francis van zwemschool Okidoki uitgekomen. Van de hel naar de hemel. Mijn kind is nog nooit met zoveel plezier, enthousiasme en zonder spanning naar zwemles gegaan! Inmiddels heeft ze hier ook haar B-diploma gehaald. Reken er maar op dat haar broertje ook hier zal leren zwemmen wanneer hij oud genoeg is.
Debbie Meijering heeft geschreven op 26 juli 2021
Super zwemschool! Onze drie kids hebben hier hun A & B diploma gehaald! Kleine groepjes fijne instructie! Echte aanrader!
Marianne heeft geschreven op 25 juli 2021
Onze beide dochters hebben zwemles gehad bij zwemschool Okidoki. Zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven. Rustig opbouwen, in kleine groepjes met 2 juffen/meester in het bad, tot uiteindelijk behalen van A en B! Onze jongste heeft door wat oorproblemen een tijd niet mogen zwemmen, erna met één op één les toch A gehaald en voor B aangesloten in een groepje. Ik raad zwemschool Okidoki echt aan! Bedankt Francis en team!
Henrike Hutten heeft geschreven op 1 mei 2021
Allebei onze dochters hebben bij okidoki hun A en B diploma's mogen behalen. We hebben de zwemschool als zeer prettig ervaren. Veel persoonlijke aandacht is er aanwezig voor de kinderen. Gisteren heeft onze jongste af mogen zwemmen voor B. Super trots op haar en de zwemschool!
Annemarie heeft geschreven op 28 april 2021
Voor onze beide kinderen was de zwemschool van juf Francis een uitkomst! Kleinschalig, overzichtelijk en heel persoonlijk! Beide kids hebben kort een periode gehad waarin ze niet wilden zwemmen vanwege niet onder water durven. En bij beide heeft juf Francis hen er super overheen geholpen, eigenlijk 'gewoon' door ze niet te pushen, en ze een paar lessen enorm veel persoonlijke aandacht te geven. Op deze manier wilden ze bijna altijd graag naar zwemles en we kijken er met heel veel plezier op terug! 
Robin heeft geschreven op 23 april 2021
Onze beide dochters hebben hier zwemles gehad. Zij kunnen echter haast niet meer van elkaar verschillen. Waar de oudste angstig was en liever niet naar zwemles ging, is de jongste wat wilder en een tikkie eigenwijs. Allebei hebben ze op een prettige manier les gekregen en de nodige diploma’s gehaald. En de bij hun passende aanpak gekregen. Echt fijn hoor!
Paulien de Groot heeft geschreven op 20 april 2021
Wat een fijne zwemschool en geweldige zwemjuffen. Nadat onze zoon eerst bij een andere zwemschool was gestart, waar hij veel angst had en het totaal niet ging, zijn we overgestapt naar Okidoki. Wat een verademing! Vanaf de eerste les bij Okido ging het meteen goed. Geen traan gelaten en ging met plezier naar de zwemles. Francis en haar team hebben oog voor de kinderen, bouwen vertrouwen op en kijken wat elk kind echt nodig heeft. Ik zou Okidoki aan iedereen aanraden. Bedankt voor alles!!
Sharon van de Beek heeft geschreven op 16 december 2020
wat vond Mijn zoontje het geweldig bij jullie ,, hij mist het al ?? ik wil voor c mama (goed teken) ondanks corona en telkens net voor het afzwemmen dicht , zijn ze daar zo goed mee omgegaan alleen maar respect
Jolanda van Binsbergen heeft geschreven op 22 november 2020
Onze zoon heeft in iets meer dan een jaar tijd zijn A en B diploma gehaald. Er wordt enorm meegedacht en gezocht naar oplossingen. Ook tijdens corona. Hij ging met enorm veel plezier naar zwemles, en dat is veel waard. Wim en Francis zijn toppers!
Willeke Zevenbergen heeft geschreven op 31 oktober 2020
Onze jongste heeft een tijdje geleden zijn A- en B-diploma gehaald bij deze geweldige zwemschool!! Ontzettend knap dat ze onze Ralph zijn zwemangst in korte tijd hadden laten overwinnen. Dit komt vast door de positieve feedback die ze geven en doordat ze dichtbij de kinderen zwemmen. Wij zijn meer dan tevreden en raden ieder kind zo'n fijne zwemperiode toe!
Elaine heeft geschreven op 26 juni 2020
Morgen mag onze oudste afzwemmen voor B. Dan zitten de wekelijkse uitjes er even op en dan mag de volgende gaan starten. Ben meer dan tevreden over de zwemlessen en persoonlijke aandacht. Weet zeker dan onze jongste met net zoveel plezier elke week naar zwemles zal gaan als z’n zus. We kijken uit naar de volgende ronde
Marielle Daniels heeft geschreven op 25 juni 2020
3 totaal verschillende kinderen die alle 3 altijd met veel plezier naar zwemles zijn gegaan. Hier wordt je kind echt gezien en dat voelen ze. Bij Okidoki leren je kinderen zwemmen maar maken ze ook herinneringen voor het leven! Zo blij dat we jaren terug voor Okidoki en natuurlijk voor Francis hebben gekozen.
Marjolein heeft geschreven op 3 februari 2020
Onze dochter met een beperking aan haar arm (erbse parese) heeft zowel haar A als B diploma gehaald bij Okidoki. We zijn op haar! En erg blij met de begeleiding van het team van zwemschool Okidoki!
Paul en Arianne van Leeuwen heeft geschreven op 1 februari 2020
Onze oudste dochter (inmiddels 16jaar) zwom destijds met bloed zweet en tranen af bij een regulier zwembad in de buurt. Een groot gevoel van faalangst is hier ontstaan. Ze heeft haar B diploma in 10 weken tijd bij Okidoki gehaald. Met plezier en een lach! Wat een groot verschil, onze andere kids hebben hier ook gezwommen. Zwemles was elke week een uitje voor ze. Het is zo de moeite waard om hierheen te gaan met je kids.
Jolanda Noordhof heeft geschreven op 29 januari 2020
Wij hadden ons geen betere plek voor zwemles kunnen wensen voor onze twee pleegdochters. Francis is de beste zwemjuf die ik ken! De manier waarop zij de kinderen laat zien dat ze het gewoon kunnen is echt heel bijzonder. De kinderen krijgen zo vanaf de eerste les vertrouwen in zichzelf. Doordat de badjuffen zelf mee zwemmen is er veel persoonlijke aandacht voor elk kind. Heel veel dank!!
Franciska de Gooijer heeft geschreven op 16 november 2019
Vorige week heeft onze jongste afgezwommen voor haar Okidoki zwemdiploma B. Daarmee is nu echt het einde gekomen aan onze Okidoki tijd. Onze 3 kids hebben hier hun diploma’s gehaald! Tot volle tevredenheid. Ze leren op een leuke manier goed zwemmen, in kleine groepjes, met veel humor. Veel dank voor alles, en ga zo door! Ook namens Dagmar, Yannick en Cécile??
Marloes Ariesen heeft geschreven op 8 november 2019
Onze dochter heeft eerst ergens anders gezwommen wat totaal niet werkte. Daarom zijn we naar Okidoki gegaan. Daar kreeg ze alle aandacht en structuur die ze nodig had. Ze heeft een rugzakje (wat we toen nog niet officieel wisten), maar kreeg hier de juiste begeleiding. Daarom onze zoon ook zonder enige twijfel hier laten zwemmen met als resultaat dat ze nu allebei hun zwemdiploma A en B hebben gehaald bij Okidoki. We zijn erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Ze hebben een hele leuke tijd gehad en zijn nooit met tegenzin gegaan. Francis, Wim en Marja bedankt voor alles.
Corine heeft geschreven op 3 juli 2019
Na een periode van elders schoolzwemmen gehad te hebben, wat totaal niet ging. Zijn we bij Okidoki terecht gekomen. Daar heeft onze zoon in een korte periode A en B gehaald. Wij hebben dit als een prettige periode ervaren. Onze complimenten voor Francis voor je humor, aandacht voor het kind ,liefde en geduld, ga zo door! Francis, nogmaals hartelijk bedankt.