Gastenboek

Als je het leuk vindt, kun je een reactie achter laten op ons gastenboek. Alvast bedankt!

  Laatste reacties

 1. Elaine

  Morgen mag onze oudste afzwemmen voor B. Dan zitten de wekelijkse uitjes er even op en dan mag de volgende gaan starten. Ben meer dan tevreden over de zwemlessen en persoonlijke aandacht. Weet zeker dan onze jongste met net zoveel plezier elke week naar zwemles zal gaan als z’n zus. We kijken uit naar de volgende ronde

 2. Marielle Daniels

  3 totaal verschillende kinderen die alle 3 altijd met veel plezier naar zwemles zijn gegaan. Hier wordt je kind echt gezien en dat voelen ze. Bij Okidoki leren je kinderen zwemmen maar maken ze ook herinneringen voor het leven! Zo blij dat we jaren terug voor Okidoki en natuurlijk voor Francis hebben gekozen.

 3. Marjolein

  Onze dochter met een beperking aan haar arm (erbse parese) heeft zowel haar A als B diploma gehaald bij Okidoki. We zijn op haar! En erg blij met de begeleiding van het team van zwemschool Okidoki!

 4. Paul en Arianne van Leeuwen

  Onze oudste dochter (inmiddels 16jaar) zwom destijds met bloed zweet en tranen af bij een regulier zwembad in de buurt. Een groot gevoel van faalangst is hier ontstaan. Ze heeft haar B diploma in 10 weken tijd bij Okidoki gehaald. Met plezier en een lach! Wat een groot verschil, onze andere kids hebben hier ook gezwommen. Zwemles was elke week een uitje voor ze. Het is zo de moeite waard om hierheen te gaan met je kids.

 5. Jolanda Noordhof

  Wij hadden ons geen betere plek voor zwemles kunnen wensen voor onze twee pleegdochters. Francis is de beste zwemjuf die ik ken! De manier waarop zij de kinderen laat zien dat ze het gewoon kunnen is echt heel bijzonder. De kinderen krijgen zo vanaf de eerste les vertrouwen in zichzelf. Doordat de badjuffen zelf mee zwemmen is er veel persoonlijke aandacht voor elk kind. Heel veel dank!!

 6. Franciska de Gooijer

  Vorige week heeft onze jongste afgezwommen voor haar Okidoki zwemdiploma B. Daarmee is nu echt het einde gekomen aan onze Okidoki tijd. Onze 3 kids hebben hier hun diploma’s gehaald! Tot volle tevredenheid. Ze leren op een leuke manier goed zwemmen, in kleine groepjes, met veel humor. Veel dank voor alles, en ga zo door! Ook namens Dagmar, Yannick en Cécile👋🏻

 7. Marloes Ariesen

  Onze dochter heeft eerst ergens anders gezwommen wat totaal niet werkte. Daarom zijn we naar Okidoki gegaan. Daar kreeg ze alle aandacht en structuur die ze nodig had. Ze heeft een rugzakje (wat we toen nog niet officieel wisten), maar kreeg hier de juiste begeleiding. Daarom onze zoon ook zonder enige twijfel hier laten zwemmen met als resultaat dat ze nu allebei hun zwemdiploma A en B hebben gehaald bij Okidoki. We zijn erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Ze hebben een hele leuke tijd gehad en zijn nooit met tegenzin gegaan. Francis, Wim en Marja bedankt voor alles.

 8. Corine

  Na een periode van elders schoolzwemmen
  gehad te hebben, wat totaal niet ging. Zijn we bij Okidoki terecht gekomen. Daar heeft onze zoon in een korte periode A en B gehaald. Wij hebben dit als een prettige periode ervaren. Onze complimenten voor Francis voor je humor, aandacht voor het kind ,liefde en geduld, ga zo door! Francis, nogmaals hartelijk bedankt.

 9. Mark

  Als peuter en jongste kleuter had ons zoontje een bloedhekel aan water. Bij zwembaden wilde hij nooit het water in en als hij ook maar een beetje nat werd, zette hij het op een krijsen.

  Vanaf de eerste zwemles tot de dag van vandaag gaat meneer fluitend het water in bij zwemschool Okidoki. Ruim binnen 1,5 jaar A en B op zak…
  Hoe jullie de knop bij hem om hebben weten te zetten, blijft voor ons een raadsel, maar wat zijn wij er blij mee! Hulde aan Francis en haar team!

 10. Ellen

  Vandaag een periode van ruim 2,5 jaar zwemles afgesloten voor onze 2 jongens. Onze oudste had zeker een flinke vrees voor water, maar dat was bij de 3e les al over. De jongste heeft vandaag zijn B diploma gehaald en van het onzekere is bij beiden niets terug te vinden. Het zijn echte waterratjes geworden. Francis en Wim zijn voortdurend in het water te vinden en de kinderen hebben eigenlijk geen ‘wachttijd’. Meters maken met een mooi resultaat. Hulde voor deze zwemschool! Ieder kind krijgt de persoonlijke aandacht die het nodig heeft om bij de eindstreep allemaal met het felbegeerde diploma naar huis te kunnen gaan.
  We gunnen ieder kind deze ontspannen manier van lesgeven. Letterlijk en figuurlijk een warm bad waar je in terecht komt. Top!!

 11. Helga

  Wat een fijne plek. Francis ziet de kinderen echt en heeft aandacht voor ieder kind. Ze voelt heel goed aan welke benadering past bij elk individu en zorgt daarbij ook voor gezelligheid en een groepsgevoel. De kleinschaligheid is prettig en de Francis is ook zelf in het water om te helpen en contact te maken. Dat vond Zara heel fijn. Toen het even moeilijk werd heeft Francis haar op een hele prettige manier geholpen. Er is altijd wel tijd voor een grapje. Zo is de zwemles vanzelf leuk, ook als het even moeilijk is. Zara is erg trots dat ze A en B heeft gehaald bij Okidiko. Ze kan met een goede techniek en een zelfverzekerde houding nog heel wat zwempret uurtjes tegemoet. Ik kan deze Okidoki aan iedereen aanbevelen.

 12. Renz

  Mijn zusje zat hier op zwemles. Ik wou dat ik hier ook zwemles had gehad. Het is hier veeeeel leuker dan waar ik zat. Mijn zusje boft maar met zo’n lieve juf Francis en grappige meester Wim. Bij de meezwemles mocht ik ook mee en tijdens het wachten ging ik lekker wandelen in het bos of spelen in de koffiekamer. Ik ga het nog missen!
  Groetjes Renz (10 jaar)

 13. Annemieke

  Klaar! Zwemdiploma A en B binnen anderhalf jaar. Met dochter 1 probeerden we nog een standaard zwemles en maakten we dat hier af, dochter 2 lieten we gelijk hier starten, en met mooi resultaat!
  Francis en Wim hebben aandacht voor het individuele kind en zijn gedurende de lessen zelf in het water te vinden en dat werkt heel goed.
  Bedankt voor de goede zorgen!

 14. Birdhuis

  Jayden heeft naast lekker zwemmen belangrijke dingen van Francis en haar team geleerd. Bijvoorbeeld dat hij door blijven oefenen leert (salto!) Jayden is erg trots dat hij zijn eerste diloma’s heeft gehaald. Deze positieve ervaringen zijn esstentieel om te blijven ontwikkelen.

  Francis; we waarderen je bijzondere aandacht voor Jayden, dankjewel!

 15. Froukje

  Vandaag is er na ruim 4,5 jaar een einde gekomen aan ons Okidoki avontuur. Beide jongens hebben bij deze fijne zwemschool hun diploma gehaald. Ik zal niet ontkennen dat ik blij ben dat er weer wat tijd vrijkomt in de week, maar ik zal het contact met Francis en haar team erg missen.
  Bij Okidoki mag elk kind in zijn eigen tempo onderweg gaan naar een diploma en hierbij kan en mag het zichzelf blijven.
  We gunnen elk kind dezelfde fijne en gezellige zwemlessen als onze jongens hebben gekregen.
  Francis, Wim en en Marja bedankt en ga door met waar jullie goed in zijn: zwemles geven!!!

 16. Familie Morren

  Nadat onze oudste 3 kinderen eindeloos zwemles hebben ‘doorgeploeterd’, gingen we voor onze vierde op zoek naar zwemles, waarbij wat meer naar het individuele kind gekeken zou worden. Na positieve aanbevelingen van anderen zijn we bij zwemschool Okidoki beland. Wat heerlijk: de rust, de structuur, voor elk kind een eigen aanpak! Supertrots op onze zoon, en op Francis: vorige week heeft onze zoon afgezwommen voor B! En vandaag is onze vijfde begonnen met zwemles bij zwemschool Okidoki!

 17. Fam. van Eldik

  2 jaar geleden hebben ook wij onze zoon ingeschreven aan de hand van alle goede verhalen van de zwemschool.
  Inmiddels heeft hij A en B gehaald, en hebben wij alleen maar lovende woorden over deze fantastische zwemjuf. Wij zullen dan ook iedereen Okidoki aanraden en wij komen graag terug als onze 2e zoon oud genoeg is!!

 18. Familie Hendriks

  Onze oudste twee jongens hebben allebei met veel plezier! zwemles gehad bij Francis. Echt superfijn als leren met plezier gecombineerd wordt. Ook is het prettig om continu een vaste zwemtijd te hebben. Bedankt!

 19. Familie Veenstra

  Beide dochters hebben bij Zwemschool Okidoki hun A en B diploma gehaald!
  Wat een fijne Zwemschool met allemaal lieve juffen en een meester! De kleinschaligheid, 10 kinderen met 2 juffen, of meester, deed hen zichtbaar goed! Volop aandacht voor ieder kind. Heeft je kind wat extra’s nodig; een op een les, een extra oefen les, alles is mogelijk en op een hele ontspannen manier! Lieve Francis en team, wij zijn jullie dankbaar voor alle leuke lessen!

 20. Fam hardeman

  Ook wij verlaten zwemschool okidoki met een zeer tevreden gevoel. Onze zoon had veel angst en was onzeker,maar door de begeleiding van Francis en Wim is het helemaal goed gekomen met hem.
  Omdat de spanning erg in de weg zat mocht hij 2x op een ander tijdstip rustig afzwemmen. Wat een opluchting dat dit allemaal mogelijk is.
  We komen zeker terug zodra onze andere kinderen toe zijn aan zwemles.
  Bedankt!!!!!

 21. Corine & Xander

  De reactie van Xander, toen ik vroeg wat moet iemand weten als je wilt gaan zwemmen bij Okidoki?:
  “Het is er heel fijn. De juffen helpen je heel goed om te leren zwemmen en ze helpen je echt bij problemen!”
  Hij vond het heel moeilijk om te leren zwemmen maar dankzij jullie inzet, de tijd die jullie hebben genomen om hem te leren kennen, heeft hij zich niet onzeker of onhandig gevoeld. Zwemles was ieder keer leuk. Dank je wel!!!

 22. Patricia Koster

  Vanavond Mylan afgezommen voor diploma B. Voor ons echt een dubbel gevoel, blij met diploma maar wij gaan Francis toch echt wel missen. Mylan vond zwemmen bij Okidoki echt leuk,maar dat komt toch echt wel door de goede begeleiding van Francis. Zij heeft echt hart voor kinderen en voelt ze goed aan. Francis heeft Mylan echt heel goed begeleid. We zijn trots op Mylan voor het resultaat en blij met Francis. Dus bij deze bedankt voor alles en tot over 2 jaar 😉

 23. Matinka Keuken

  Na een lang zwemtraject elders de overstap gemaakt naar Okidoki. Eindelijk weer met plezier naar zwemles, door het goede gevoel dat er vooruitgang is!
  Nu, na behalen van diplomaA en B, zit het er op…. en verlaten we de zwemschool met een dubbel gevoel. Francis, Wim, e.a. heel erg bedankt voor jullie lessen.
  Bij jullie voelt ieder kind zich gezien en gehoord!

 24. Marijke & Jolie

  Met plezier een sprong in het diepe! Iedere keer weer! Zwemmen als een zeemeermin, kleine cadeautjes/grote cadeautjes, disco (af)zwemmen, maken zwemmen bij okidoki een feestje! Bedankt Wim & Francis

 25. Alies & Senna

  Wat een top zwemschool. Okidoki onderscheidt zich door net wat meer te zijn dan andere zwemscholen. De groepen zijn kleiner en elk kind krijgt de juiste aanpak. Francis en Wim, bedankt voor de leuke lessen. Senna

 26. familie Romijn

  Francis en Wim hartelijk bedankt voor alles! Wat zwemt Julian goed!
  Zo blij dat hij bij jullie heeft leren zwemmen!

 27. Wieteke

  Een fantastische zwemschool!

  Onze zoon zwemt met veel plezier bij Francis en Wim. Ze hebben tijd voor je kind en leren op een leuke manier heel goed zwemmen aan. Wij zijn blij dat wij destijds voor okidoki hebben gekozen.

 28. Ingrid Verhaaf

  Gisteren na 16 maanden elke zaterdag met plezier naar zwemles gaan afscheid genomen van 2 toppers van een zwemjuf en badmeester. Het geduld waarmee ze elk kind apart de aandacht geven die ze verdienen en ook de kans krijgen om op zijn of haar eigen tempo het zwemdiploma te halen is geweldig! Onze jongste zoon gaat ook zeker weten straks naar deze super zwemschool!!

 29. Colinda

  Lieve Francis en Marja,

  Bedankt voor de leuke lessen die ik heb gehad van jullie voor mijn diploma B. Ik ga jullie missen…….. en mijn moeder de lekkere koffie

 30. Fam. Pinkster

  Superzwemschool!! Onze oudste dochter had wat extra een op een aandacht nodig, wat zonder woorden gewoonweg werd gegeven. 2 jaar geleden heeft zij beiden diploma’s binnen dezelfde periode behaald als de andere kinderen uit haar zwemklasje. Het was ook zonder enige twijfel dat nu ook de jongste haar zwemdiploma’s bij deze zwemschool zou gaan halen. Francis, Marja en Wim, ontzettend bedankt voor de goede zorgen van de afgelopen jaren!!
  Layla zal jullie ook zeker gaan missen!

 31. Lisette

  Vorig jaar heeft onze oudste zoon op 9-jarige leeftijd zijn A en B diploma gehaald! Ivm zijn autisme heeft hij 1 op 1 les gehad. Wat een geduld, aandacht en betrokkenheid hebben wij ervaren! Het is hem, dankzij jullie, gewoon gelukt!! Vorige week heeft onze 2e zoon afgezwommen voor B, super! Omdat hij bij een andere zwemschool niet de juiste aandacht kreeg, is hij halverwege A bij Okidoki terecht gekomen. En vanaf toen kreeg hij plezier in het zwemmen! Francis, Wim en Marja: ontzettend bedankt! Over een jaar ontvang je de volgende inschrijving 🙂

 32. Oma Corrie

  Gisteren bij het behalen van het B-diploma van mijn kleindochter geweest.
  Onder de indruk van de kindvriendelijke manier van begeleiden. Gericht op het individu.
  SUPER!!!!

 33. Angelique

  Geweldige zwemschool. Kleine groepjes met goede begeleiding (10 kinderen op 2 begeleiders) en niet duur. Onze kinderen kwamen altijd terug en vertelde van de grapjes van badmeester Wim. Er wordt echt naar de mogelijkheden van jouw kind gekeken.
  En ze leren echt allemaal zwemmen! En gelukkig niet volgens de regels van LACO, want dan zou mijn hypermobile dochter nu haar diploma nog niet hebben ( stand van haar rechtervoet is dan niet goed

 34. Debbie van der Zee

  Gisteren heeft Joey zijn b diploma gehaald! Ik zou iedereen adviseren om bij Okidoki op zwemles te gaan het is heerlijk kleinschalig en Francis, Marja en Wim hebben een groot hart voor kinderen. Bedankt voor alles, We gaan jullie missen!

 35. Willeke Zevenbergen

  Vandaag heeft Louise met een glimlach haar B-diploma gehaald. Ze is in korte tijd een watervrije kanjer geworden!! En dat was niet gelukt zonder Francis, Wim en Marja. Bedankt voor jullie geduld, toewijding, humor, consequente aanpak en liefde!! Een echte aanrader!

 36. Anne Kodde

  Over 2 dagen gaat onze dochter afzwemmen voor haar B diploma. En dat gaat ze vast halen! En dan is het voor ons afscheid nemen van de zwemschool. Wij zijn heel blij met Okidoki, Francis en Wim. Wat een fijn warm bad voor onze 2 kinderen. De persoonlijke aanpak, rust en op zijn tijd een mooie grap. Een aanrader!

 37. Marianne Andes

  Vandaag zijn onze zoon en dochter grslaagd voor hun A-diploma na een 10-daagse spoedcursus. Wat een fantastische begeleiding krijgen ze bij Okidoki, echt toppers daar. Zo lief voor de kids en geduldig. Echt een klasse zwemschool en dus een aanrader!Leren zwemmen met plezier! Op je eigen niveau.
Okidoki is kleinschalig en geeft veel persoonlijke aandacht.